Ucook

Soepje van passievrucht met chocolade en Ucook limoen/peper

  • 100 g passievruchtensap
  • Sap van 1 sinaasappel
  • 3 eetlepels rietsuiker
  • 75 g chocolade fondant
  • 2 eetlepels Ucook limoen/peper
  • 0,5 dl room
  • Verse rode vruchten
  • 0,5 passievrucht
  • Limoen zeste
  • 200 g passievruchtensap
  • Sap van 2 sinaasappels
  • 6 eetlepels rietsuiker
  • 150 g chocolade fondant
  • 4 eetlepels Ucook limoen/peper
  • 1 dl room
  • Verse rode vruchten
  • 1 passievrucht
  • Limoen zeste
  • 300 g passievruchtensap
  • Sap van 3 sinaasappels
  • 9 eetlepels rietsuiker
  • 225 g chocolade fondant
  • 6 eetlepels Ucook limoen/peper
  • 1,5 dl room
  • Verse rode vruchten
  • 1,5 passievrucht
  • Limoen zeste

Bereiding

  1. Los de rietsuiker op in het passievruchtensap, voeg sinaasappelsap toe.
  2. Smelt de chocolade samen met de room en voeg de Ucook limoen/peper toe.
  3. Giet het soepje in een diep bord, leg er de vruchtjes op en druppel er de chocolade rond.
  4. Garneer met zeste van limoen en enkele blaadjes basilicum.
  5. Tip: u kan ook Ucook Nordic aan de chocolade toevoegen om een exotischere smaak te bereiken.

Deel dit recept: