Ucook

Rode poon met kruidige puree

  • 1 knorhaantje in filet
  • 200 g aardappelpuree
  • 2 eetlepels Ucook Barbecue
  • 1 paksoi
  • 1 dl kalfsfond
  • 100 g gerookt spek
  • 2 knorhaantjes in filet
  • 400 g aardappelpuree
  • 4 eetlepels Ucook Barbecue
  • 2 paksoi
  • 2 dl kalfsfond
  • 200 g gerookt spek
  • 3 knorhaantjes in filet
  • 600 g aardappelpuree
  • 6 eetlepels Ucook Barbecue
  • 3 paksoi
  • 3 dl kalfsfond
  • 300 g gerookt spek

Bereiding

  1. Snij de paksoi in grove stukken.
  2. Zet de kalfsfond op met wat sjalot en de gerookt spek, laat inkoken tot de gewenste dikte.
  3. Zet de aardappelpuree op en voeg er de Ucook Barbecue aan toe, roer goed om.
  4. Wok de paksoi en kruid deze af.
  5. Zeef de saus en monteer met een klontje boter of voeg er wat room aan toe.
  6. Bak de visfilets kort op een hevig vuur, laat eventueel verder garen in de oven.
  7. Dresseer eerst de puree, dan de groentjes, de saus en als laatste leg je de mooi gebakken vis er bovenop.

Tip: Probeer ook zeker eens Ucook Look & Fijne Kruiden of Nordic in uw aardappelpuree, combineer deze eerder met een lekker stukje vlees.