Ucook

Rib eye met krieltjes en een fris slaatje

  • 500 g rib eye
  • 400 g krielaardappelen
  • 1 eetlepel Ucook Look & Fijne Kruiden
  • 1 kg rib eye
  • 800 g krielaardappelen
  • 2 eetlepels Ucook Look & Fijne Kruiden
  • 1,5 kg rib eye
  • 1,2 kg krielaardappelen
  • 3 eetlepels Ucook Look & Fijne Kruiden

Bereiding

  1. Kook de ongeschilde krielaardappelen gedurende 16 minuten.
  2. Plaats het vlees in een oven van  70°c gedurende 10 minuten.
  3. Snij de aardappelen eventueel middendoor en hou warm in een pannetje met boter en Ucook Look & fijne kruiden.
  4. Bak het vlees tot de gewenste gaarheid en snij in plakjes.
  5. Stel een slaatje samen met verschillende slasoorten, komkommer en tomaat, besprenkel met vinaigrette.
  6. Dresseer het vlees op een warm bord en werk af met wat fleur de sel.

Tip: Giet nog wat extra Ucook over de aardappelen bij het dresseren voor een nog intensere smaak.