Ucook

Quinoa met gerookte forel en Ucook Curry kokos

  • 30 g quinoa
  • 75 g fijne boontjes
  • 1 gerookte forel filet
  • Gerookte sesamzaadjes
  • Ucook Curry kokos
  • 60 g quinoa
  • 150 g fijne boontjes
  • 2 gerookte forel filets
  • Gerookte sesamzaadjes
  • Ucook Curry kokos
  • 90 g quinoa
  • 225 g fijne boontjes
  • 3 gerookte forel filets
  • Gerookte sesamzaadjes
  • Ucook Curry kokos

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de bereiding op de verpakking, in een goede kippenbouillon. Laat afkoelen.
  2. Meng de gekookte quinoa met de Ucook Curry kokos.
  3. Blancheer de boontjes. Verfris onder koud water en versnijd in stukjes.
  4. Snijd de forel ook in stukjes.
  5. Verdeel de quinoa over het bord en garneer met de boontjes, de forel en de gerookte sesamzaadjes.
  6. Druppel er enkele druppels Curry kokos langs.

Deel dit recept: