Ucook

Krokante Nobashi garnaal met zachte Curry kokos dip

  • 6 Nobashi garnalen
  • 1 gepelde tomaat
  • 1/4 komkommer
  • 50 g mayonaise
  • 1 eetlepel Ucook Curry kokos

Voor het paneren:

  • 50 g panko
  • 25 g bloem
  • 2 eiwitten
  • 12 Nobashi garnalen
  • 2 gepelde tomaten
  • 1/2 komkommer
  • 100 g mayonaise
  • 2 eetlepels Ucook Curry kokos

Voor het paneren:

  • 100 g panko
  • 50 g bloem
  • 3 eiwitten
  • 18 Nobashi garnalen
  • 3 gepelde tomaten
  • 1 komkommer
  • 150 g mayonaise
  • 3 eetlepels Ucook Curry kokos

Voor het paneren:

  • 150 g panko
  • 75 g bloem
  • 4 eiwitten

Bereiding

  1. Snij de gepelde en ontpitte tomaat samen met de geschilde komkommer in kleine blokjes.
  2. Paneer de Nobashi garnalen eerst door de bloem, losgeklopt eiwit en als laatste door de panko.
  3. Meng de Ucook Curry & kokos onder de mayonaise, voeg de tomaat- en komkommerblokjes toe en kruid eventueel verder af.
  4. Frituur de Nobashi garnalen tot krokant bruin, druip af en bestrooi eventueel met wat fleur de sel.

Tip:

  • Maak verschillende dipsausjes door simpelweg een ander Ucook product toe te voegen. Je zal zien, elke smaak geeft telkens een ander uitgesproken resultaat. Wees creatief met extra ingrediënten zoals snippers bieslook, stukjes verse tomaat, enz.
  • Ook zeer lekker zijn combinaties met ketchup. Denk maar aan Ucook Tandoori met tomatenketchup, licht pikant met een stevige nasmaak.

Deel dit recept: