Ucook

Geitenkaasdipje met Ucook Tandoori

  • 62,5 g zachte geitenkaas
  • 1/4 rode paprika (gepeld)
  • 2 eetlepels Ucook Tandoori
  • 1 lente ui (in kleine ringetjes)
  • Grissini broodstengels
  • 125 g zachte geitenkaas
  • 1/2 rode paprika (gepeld)
  • 4 eetlepels Ucook Tandoori
  • 2 lente uien (in kleine ringetjes)
  • Grissini broodstengels
  • 187,5 g zachte geitenkaas
  • 3/4 rode paprika (gepeld)
  • 6 eetlepels Ucook Tandoori
  • 3 lente uien (in kleine ringetjes)
  • Grissini broodstengels

Bereiding

  1. Meng de geitenkaas, de Ucook olie en de rode paprika.
  2. Voeg de lente ui toe en serveer het geheel met broodstengels.

Tip:

Om de dip nog frisser te maken, kan je aan de geitenkaas nog wat Ucook Summerfresh toevoegen.