Ucook

Couscous met gemarineerde gamba

  • 100 g couscous

  • 150 ml bouillon

  • 100 g geblancheerde spinazie

  • 2 eetlepels Ucook Citroen/dille

  • 6 gamba’s

  • 2 eetlepels Ucook Tandoori

  • Enkele blaadjes verse spinazie

  • 200 g couscous
  • 300 ml bouillon
  • 200 g geblancheerde spinazie
  • 4 eetlepels UCook Citroen/dille
  • 12 gamba’s
  • 4 eetlepels Ucook Tandoori
  • Enkele blaadjes verse spinazie
  • 300 g couscous
  • 450 ml bouillon
  • 300 g geblancheerde spinazie
  • 6 eetlepels UCook Citroen/dille
  • 18 gamba’s
  • 6 eetlepels Ucook Tandoori
  • Enkele blaadjes verse spinazie

Bereiding

  1. Meng de couscous met de Ucook Citroen/dille.
  2. Mix de bouillon en de spinazie. Verwarm en napeer over de couscous, roer even en laat 10' garen onder folie.
  3. Pel de gamba (laat de kop eraan) en marineer in Ucook Tandoori.
  4. Rooster de gamba's en serveer.