Ucook

Carpaccio van tomaat met handgepelde garnalen

  • 2 grote gepelde tomaten
  • 200 g gepelde verse grijze garnalen
  • 2 eetlepels Ucook Summerfresh
  • Verse geitenkaas ter garnituur
  • Gefrituurde broodkorstjes
  • Enkele takjes kervel
  • Rode bietkiemen
  • Bieslook
  • 4 grote gepelde tomaten
  • 400 g gepelde verse grijze garnalen
  • 4 eetlepels Ucook Summerfresh
  • Verse geitenkaas ter garnituur
  • Gefrituurde broodkorstjes
  • Enkele takjes kervel
  • Rode bietkiemen
  • Bieslook
  • 6 grote gepelde tomaten
  • 600 g gepelde verse grijze garnalen
  • 6 eetlepels Ucook Summerfresh
  • Verse geitenkaas ter garnituur
  • Gefrituurde broodkorstjes
  • Enkele takjes kervel
  • Rode bietkiemen
  • Bieslook

Bereiding

  1. Snij de gepelde tomaten in flinterdunne plakjes.
  2. Strijk een bord in met Ucook summerfresh en beleg met de plakjes tomaat.
  3. Kruid af met gemalen peper en zout.
  4. Strooi de handgepelde garnalen op het bord en verdeel enkele stukjes geitenkaas over het bord.
  5. Werk verder af met de broodkorstjes, bieslook, kervel en rode bietkiemen.
  6. Breng op smaak met Ucook Summerfresh.