Ucook

Bladerdeeghapje met Tandoori

  • Bladerdeeg op vel van 10 x 30 cm
  • 2 eetlepels Ucook Tandoori
  • 1 ei
  • Bladerdeeg op vel van 30 x 30 cm
  • 3 eetlepels Ucook Tandoori
  • 2 eieren
  • Bladerdeeg op vel van 40 x 40 cm
  • 5 eetlepels Ucook Tandoori
  • 3 eieren

Bereiding

  1. Laat het bladerdeeg ontdooien.
  2. Strijk het volledig in met de Ucook Tandoori.
  3. Rol het bladerdeeg strak op.
  4. Snij in plakjes van ongeveer 1cm en leg op de bakplaat bedekt met bakpapier.
  5. Strijk de stukjes in met losgeklopt ei.
  6. Bak af in een voorverwarmde oven van 170°C  gedurende 16 minuten.

Tips:

  • Voor een leuke presentatie; prik de rollades op een satéstokje en steek ze rechtop in een glas.
  • Maak deze bereiding zeker ook eens met Ucook Look & Fijne Kruiden of Barbecue, de ene een pittige smaak de andere al wat kruidiger. Voor een smeuïger resultaat kan je het bladerdeeg insmeren met een verse vaste kaas of smeerbare geitenkaas.