Ucook

Recepten

Zin in een traditionele pizza, maar met dat extra tintje smaak? Probeer onze Ucook Look en fijne kruiden uit op uw pizzadeeg. U krijgt gegarandeerd een geheel vernieuwende smaak.

Hebt u inspiratie nodig voor een lekker hapje om voor te schotelen aan uw gasten? Dan hebben wij een heerlijk voorstel: een geitenkaasdip met Ucook Tandoori.

Ucook kan ook voor zomerse, lichte gerechten worden gebruikt, zoals dit recept voor een soepje van passievrucht met chocolade en Ucook limoen/peper.

Hebt u ook geen zin om uren in de keuken te staan op een warme zomerdag? Dan is ons recept van quinoa met gerookte forel en Ucook Curry kokos perfect! Dit heerlijk licht en fris gerechtje kost u slechts enkele minuten.

Eens zin in iets nieuws? Pekel dan je eigen zalm met Ucook Summerfresh. Een licht en fris hapje of voorgerecht van onze foodstyliste Mirose Behaegel, heerlijk op een mooie lentedag!

Hét perfecte receptje voor de zonnige dagen. De prachtige kleurschakering van de ingrediënten en frisse toets van Ucook citroen/dille brengt je meteen in een zomers sfeertje. Een creatie van food styliste Mirose Behaegel.

Ontdek dit verrassend simpel recept; in slechts 10 minuutjes maak je een heerlijk hapje met een leuke presentatie! Hier wordt Ucook Tandoori gebruikt, andere producten kunnen zeker ook ter afwisseling.

Ucook Summerfresh geeft je gerecht meteen een zomers en frisse smaak. Ontdek dit heerlijke voorgerechtje gecreëerd door Chef-kok Fabrice Delahaye van Bistro Pakhuis.

Een heerlijk hoofdgerecht gemaakt met Ucook Barbecue. Ontdek hoe gemakkelijk Ucook te verwerken is in simpele bereidingen en deze een krachtige smaak geeft. In combinatie met de juiste ingrediënten brengt Ucook uw gerecht tot het hoogste niveau!

Ontdek hoe je met Ucook gemakkelijk verschillende dipsausjes kan creëren! Hier alvast een ideetje van een heerlijk hapje met Ucook Curry kokos.

Ucook Look & Fijne Kruiden biedt je heel wat mogelijkheden; hier simpelweg gebruikt over de aardappelen. Samen met wat extra olie kan je eender welk product van Ucook gebruiken om te bakken en braden, daarbovenop krijgt je gerecht een heerlijke smaak!

Ucook Nordic is wellicht één van onze producten met de meest uitgesproken smaak. Door zijn lichte karamellisatie bij het verhitten zorgt dit voor een nog diepere dimensie.