Ucook

Over Ucook

Over Ucook
logo

Ucook is een kwalitatief hoogstaand merk voor sauzen, vinaigrettes en marinades, die geproduceerd worden dankzij nauwe samenwerking van de verschillende ondernemingen in de Clarys-Willich groep.

 

Onze producten worden gebruikt in zowel verwerkende industrie, grootkeukens & horeca alsook de bij hobbykok.

 

Creëer eenvoudig zelf uw bereiding

 

Onze producten zijn eerlijk, kwalitatief, gebruiksvriendelijk en veelzijdig te gebruiken. Met veelzijdig doelen we op het feit dat het zich niet enkel beperkt tot het marineren van vis & vlees alleen.

 

Ontdek enkele verrassende combinaties »

 

 

Gedurfde smaken

 

Vandaag staat Ucook garant voor innovatie, engagement en kwaliteit. Door de multiculturele invloeden en internationaal karakter van de Clarys-Willich groep worden er continue tal van nieuwe, uitgebalanceerde en gedurfde smaakrichtingen ontwikkeld voor sauzen, marinades en vinaigrettes.

 

Hiervoor gaan we op zoek naar de meest uitgelezen kruiden, specerijen & aromaten op de wereldmarkt. Deze worden uitvoerig getest door zowel ons intern als extern (professionele koks en aromahuizen) team van smaakkenners & ontdekkers.

 

Ruime labo- en applicatiefaciliteiten met tal van technologische mogelijkheden tillen Ucook op culinair vlak naar het hoogste niveau.

 

Het team

 

Ons team geeft het beste van zichzelf, niet alleen voor uw ‘tailor-made’ producten, maar ook voor private labels of standaardproducten uit het gamma. Verder blijven we alert voor de nieuwste trends en hypes.

 

Ons team is jong, dynamisch en gedreven met culinaire interesse, aangevuld met adviezen van professionele koks en industriële gebruikers.

 

CONTACTEER ONS »

 

 

Doelstellingen

 

Als doel willen we blijven innoveren en verrassen met nieuwe combinaties en dit uitgewerkt op nieuwe toepassingsmogelijkheden. Het verder uitwerken naar de consumentenmarkt staat nu op de voorgrond.